Centrum pomocy

Konto i profil

Zarządzaj swoimi danymi, prywatnością i powiadomieniami w sekcji Konto > Ustawienia.

Profil i prywatność

  • Twoje oficjalne imię i nazwisko pozostaje prywatne; w ofertach i wiadomościach widać Twoje imię lub preferowane imię.
  • W sekcji Prywatność decydujesz, kto widzi Twój profil i czy pokazywać dekadę Twojego urodzenia.
  • Przy zmianie adresu e-mail wysyłamy kod na nowy adres i powiadamiamy stary.

Bezpieczeństwo

  • Używaj hasła, którego nie używasz nigdzie poza agiltrip. Jeśli zgubisz urządzenie, użyj opcji Wyloguj się ze wszystkich innych urządzeń w sekcji Logowanie i bezpieczeństwo.
  • Nigdy nie udostępniaj kodu, który wysyłamy e-mailem: nasz zespół nigdy o niego nie poprosi.

Powiadomienia

  • E-maile dotyczące rezerwacji, płatności i bezpieczeństwa konta są wysyłane zawsze.
  • Przypomnienia, wiadomości i oferty możesz wyłączyć w sekcji Powiadomienia.

Usuwanie konta

  • W sekcji Prywatność wybierz Usuń konto. Nie możesz mieć aktywnych podróży, aktywnych rezerwacji w swoich ofertach ani wypłat w drodze.
  • Twój profil, oferty i listy ulubionych zostaną usunięte. Dane rezerwacji i płatności przechowujemy bez Twoich danych osobowych, zgodnie z wymogami prawa.