Hjelpesenter

Konto og profil

Administrer opplysningene dine, personvernet og varslene dine under Konto > Innstillinger.

Profil og personvern

  • Det juridiske navnet ditt forblir privat. I annonser og meldinger vises fornavnet ditt eller navnet du foretrekker.
  • Under Personvern velger du hvem som kan se profilen din, og om tiåret du ble født i skal vises.
  • Når du endrer e-postadresse, sender vi en kode til den nye adressen og varsler den gamle.

Sikkerhet

  • Bruk et passord som du bare bruker på agiltrip. Hvis du mister en enhet, kan du bruke Logg ut av alle andre enheter under Pålogging og sikkerhet.
  • Del aldri koden vi sender deg på e-post. Teamet vårt vil aldri be om den.

Varsler

  • E-poster om reservasjoner, betalinger og kontosikkerhet sendes alltid.
  • Påminnelser, meldinger og tilbud kan slås av under Varsler.

Slette kontoen din

  • Trykk på Slett konto under Personvern. Du kan ikke ha aktive reiser, aktive reservasjoner på annonsene dine eller utbetalinger på vei.
  • Profilen din, annonsene dine og ønskelistene dine slettes. Opplysninger om reservasjoner og betalinger oppbevares uten personopplysningene dine, slik loven krever.