Centrul de ajutor

Cont și profil

Gestionează-ți informațiile, confidențialitatea și notificările în Cont > Setări.

Profil și confidențialitate

  • Numele tău legal rămâne privat; anunțurile și mesajele afișează prenumele sau prenumele preferat.
  • În Confidențialitate, alegi cine îți poate vedea profilul și dacă se afișează deceniul în care te-ai născut.
  • Ca să schimbi e-mailul, trimitem un cod la noua adresă și o anunțăm pe cea veche.

Securitate

  • Folosește o parolă unică pentru agiltrip. Dacă pierzi un dispozitiv, folosește Deconectează-te de pe toate celelalte dispozitive din Conectare și securitate.
  • Nu împărtăși niciodată codul pe care ți-l trimitem pe e-mail: echipa noastră nu ți-l va cere niciodată.

Notificări

  • E-mailurile despre rezervări, plăți și securitatea contului sunt trimise întotdeauna.
  • Mementourile, mesajele și ofertele pot fi dezactivate din Notificări.

Ștergerea contului

  • În Confidențialitate, atinge Șterge contul. Nu poți avea călătorii active, rezervări active la anunțurile tale sau plăți pe drum.
  • Profilul, anunțurile și listele de favorite sunt șterse. Evidența rezervărilor și a plăților se păstrează fără informațiile tale personale, conform legii.